Mahalle

18.000 TL

Eser İstanbul'daki sıcak ve samimi mahalle ortamını anlatmaktadır. Resmin geneli ahşap ve cumbalı evlerden oluşmaktadır. Mahalle esnafı; kasap, tamirci, terzi, manav, berber, ve bakkal ile temsil edilmiştir. Resimdeki insanlar lego formunda çizilmiştir. Resmin sol alt kısmında başlama oku ile bir oyun gibi hayat, anne kucağındaki bebek ile başlamaktadır. En alttaki bölüm çocukluk ve oyun dönemi olarak anlatılmıştır. Merdiven yetişkin döneme geçişi simgelemektedir. Bu bölüm yetişkinlik dönemi, aile ve çocukta yaşanamamış duyguların anlatıldığı bölümdür. Üst bölüm artık olgunluk ve yaşlılık dönemidir. Dede, torun ve camiye giden yaşlılarla resim tamamlanmıştır. Genel anlamda doğum, yaşam, ölüm teması eserde anlatılmıştır.
175×245 CM TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
Rana D.
Semanur K.
Tuba Ş.
Meryem T.
Feride F.
Gül Ö.
Esma G.
Hümeyra M.
Tuana B.

AFAD ya da AHBAP aracılığıyla yapacağınız ve minimum tutarı 18.000TL olan güncel bağışınız karşılığında bu eseri alabilirsiniz.

Yapacağınız bağışın açıklama alanına kampanyamızın adını (Yardımda Sanat Var) ya da bu eserin adını (Mahalle) yazmanız ve dekontu bize WhatsApp ile iletmeniz yeterlidir.

İletişime Geç