ENDONEZYA - ANNİESA HASİBUANİ

14.000 TL

Eserimizde Endonezyalı, dünyaca ünlü moda tasarımcısı Anniesa Hasibuan’ı ele aldık. Londra’da gerçekleşen bir davette, yine giydiği bir kıyafet çok beğenilmiş ve gelen defile teklifini kabul etmiştir. Böylece ilk defilesini 2015 Mart ayında Birleşik Krallık Fashion Show’da gerçekleştiren Hasibuan defilesinde beklenilenden çok yüksek bir performans sergileyerek moda dünyasına adım atmıştır. Eserimizi daha detaylı inceleyecek olursak; sağ kısıma kendi kültürümüze ait olan, gölge sanatı figürlerini inceleyip stilize ettiğimiz portremizi resmettik. Sol kısımda ise Endonezya’nın bayrağı ve ulusal simgesi olan pancasilasını; Anadolu kilim motiflerinden dişiliği, doğurganlığı ve kadının gücü anlamına gelen eli belinde motifinin içine yerleştirdik. Alt ve üst kısımlarda ise Anniesa Hasibuan’ın başarılı bir tasarımcı olmasına ithafen, yaratıcı gücün simgesi olan el motiflerini kullandık. Sağ alt köşeye hayali olan ve Amerika’da katılmış olduğu bir defilede almış olduğu “kraliçe” unvanını temsilen tacı yerleştirdik.
150*120 CM TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
Şevval B.
Sedra A.
Betül Emine Y.
Nurgül B.

AFAD ya da AHBAP aracılığıyla yapacağınız ve minimum tutarı 14.000TL olan güncel bağışınız karşılığında bu eseri alabilirsiniz.

Yapacağınız bağışın açıklama alanına kampanyamızın adını (Yardımda Sanat Var) ya da bu eserin adını (ENDONEZYA - ANNİESA HASİBUANİ) yazmanız ve dekontu bize WhatsApp ile iletmeniz yeterlidir.

İletişime Geç