AZERBAYCAN - MEHRİBAN ALİYEVA

14.000 TL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı’nın eşi Mehriban Aliyeva 26 Ağustos 1964 yılında Bakü’de dünyaya geldi. Azerbaycan Tıp Üniversitesinde başladığı yükseköğrenimi Moskova Tıp Akademisinde tamamladı. 4 yıl boyunca Moskova Bilimsel Araştırma Enstitüsü göz hastalıkları bölümünde çalıştı. 1983’te Azerbaycan’ın şu anki cumhurbaşkanı olan İlham Aliyev ile evlendi. Hâlâ başkanlığını sürdürdüğü Azerbaycan Kültürünün Dostları Vakfını kurdu. 2002 yılında Azerbaycan Jimnastik Federasyonunun başkanlığına seçildi. Azerbaycan Milli Meclisine seçilen Mihriban Aliyeva şu an cumhurbaşkanın baş yardımcısıdır. Resmimizde ISESCO’nun iyi niyet elçisi olduğu için bu organizasyonun armasındaki dünya modeli kullanılmıştır. Sol tarafta bulunan tıbbın sembolü yılan modeli, tıp bölümünü okuması ve göz hastalıkları bölümünde çalışmasını temsil etmektedir. Sağ taraftaki yonca ve buğday başağı Azerbaycan armasında bulunmasıyla beraber birlikteliği simgelemektedir. Ay evrelerinden biri olan dolunay ise başarıyı temsilen yerleştirilmiştir. Oluşturulan çizgiselliklerle eser tamamlanmıştır.
150*120 CM TUVAL ÜZERİ YAĞLI BOYA
Sena Nur C.
Ecrin Ç.
Beyza K.
Sude D.
Hatice Aleyna A.

AFAD ya da AHBAP aracılığıyla yapacağınız ve minimum tutarı 14.000TL olan güncel bağışınız karşılığında bu eseri alabilirsiniz.

Yapacağınız bağışın açıklama alanına kampanyamızın adını (Yardımda Sanat Var) ya da bu eserin adını (AZERBAYCAN - MEHRİBAN ALİYEVA) yazmanız ve dekontu bize WhatsApp ile iletmeniz yeterlidir.

İletişime Geç